WAT WE DOEN

GoGo Plastics – een initiatief van kunstenaar Kevin van Braak – produceert panelen en producten van 100% gerecycled plastic. Kunststoffen uit verschillende afvalstromen worden met de hand geperst en hergebruikt tot unieke, duurzame en waterdichte panelen voor veelzijdig gebruik.

In opdracht van of in samenwerking met de architect, interieurstylist of ontwerper maken we precies dat wat een project nodig heeft. Panelen, tafelbladen of andere inrichtingselementen: elk object vormt een artistieke en functionele opslagvorm van afvalplastic.

Gerecycled en recyclebaar, dus geschikt voor een volledig circulaire inrichting en passend in de nieuwe duurzame economie.

Materiaalgebruik

Als grondstof voor de panelen wordt alleen bestaand afvalplastic gebruikt. We verwerven materiaal uit verschillende industriƫle, commerciƫle en consumentenafvalstromen. Ook is het mogelijk om je eigen afvalplastic in te brengen.

Elk paneel is met de hand samengesteld, met oog voor schoonheid en detail. Dat maakt elk ontwerp uniek. Desgewenst blijft het oorspronkelijke kunststofproduct qua vorm en/of kleur zichtbaar in het eindproduct, als statement of ter bewustwording. Bekijk hier wat er nog meer mogelijk is.